Szálláshelyfejlesztés és szolgáltatási színvonal növelése

Kedvezményezett neve: Lencsés Erika Ev
A projekt címe: Vörös Torony Fogadó szálláshelyfejlesztése és szolgáltatási színvonalának növelése
A szerződött támogatás összege: 7 473 589,- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
Projekt azonosítószáma: TFC-1-1-1-2017-2018-00616
Projekt megvalósítás kezdete: 2019.01.25.
Projekt záró dátuma: 2020.03.31.

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében a Vörös Torony Fogadóban sor került az épület külső felújítására, valamint a fürdőszobák és szobák teljes körű felújítására a minőség és szolgáltatási színvonal emelése érdekében. A projekt részét képezte egy új szoba kialakítása a kapacitásnövelés érdekében.

A projekt megvalósítása során a férőhelyek növelése mellett, bővült a szolgáltatások száma és minősége is. A beruházás keretében sor került a szobák színvonalának növelése érdekében új ágyak és TV-k beszerzésére, valamint a komfortfokozat növelése érdekében egy új konyharész került kialakításra.

A fejlesztés hozzájárult a három csillagos minősítés megtartásához, valamint a 3* minősítés eléréséhez.

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy vendégeink igényeit magasabb színvonalon elégítsük ki, továbbá ahhoz, hogy új célközönséget szólítsunk meg új szolgáltatásaink bevezetése révén. A projekt megvalósítását követően szeretettel várjuk a szálláshelyet keresőket, az aktív turizmus szerelmeseit, a kisgyermekes családokat, a gasztroturizmus-borturizmus és kulturális turizmus után érdeklődőket, valamint mindazon cégeket és vállalkozásokat, melyek külső helyszínen tartanak képzéseket, konferenciákat, csapatépítő tréningeket.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.