A Panziónk

2000 októberének első hétvégéjén nyitottuk meg panziónkat a Mórra látogató vendégek számára.

Kezdetekben még nem láttuk pontosan, hogy a helyi turizmus mely ágazatán lesz majd igazán szükség a szolgáltatásunkra.  Ahogy teltek az évek, úgy formáltak minket igényeikkel a hozzánk érkező vendégek. Hozzájuk igazodva alakítottuk ki szolgáltatásainkat, napi munkavégzésünket, időbeosztásunkat, munkatársaink felé támasztott elvárásainkat.

Így alakult ki mára a panziónk arca, és váltunk a város elsőszámú „Biznisz panziójává”, ahol reményeink szerint kellően kipihenheti magát a városunkban munkát végző vendég, üzletember és a szabadidejét itt eltöltő turista is.

Nálunk valóban minden a vendégről szól. Azt, hogy sikerült-e terveink szerint megfelelnünk számukra, a leghitelesebben csak tőlük tudhatjuk meg. A leghosszabb ideig nálunk vendégeskedők közel másfél évet töltöttek el nálunk. Ez önmagában is hordoz információt rólunk.

A mi városunk nagyon szép, és izgalmas kisváros, amit igazán érdemes meglátogatni. A környékünk tele van szebbnél szebb látnivalókkal, a móri pincék hordói pedig tele vannak tüzes, vendégmarasztaló, zamatos  borokkal, a város éttermeiben ügyes szakácsok készítik a finomságokat.

Kell ennél több érv ahhoz, hogy ellátogassanak hozzánk?

További fotókért, látogasson el a képgalériánkba!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.