Szolgáltatásaink

 

Panziónkban egész évben várjuk a kedves vendégeket. A szobáink mindegyike igényesen berendezett, tiszta, Sat TV-vel, klímával, hűtőszekrénnyel felszerelt. A szobákban korlátlan WIFI kapcsolat áll rendelkezésre, ami kiemelkedő minőségű, gyors internetezésre alkalmas. Vendégeink véleménye szerint „Budapest legjobb szállodáiban nincs ilyen internet” mint nálunk. Bátran skype-olhatnak akár mindannyian egyszerre is!

Mindezek mellett rendelkezünk egy kicsi étteremmel, ahol szükség szerint elismerten igényes reggelivel állunk rendelkezésre.

A recepción található széfben térítés nélkül megőrizzük értékeiket.

A panziónak van néhány kerékpárja, amit nagy előszeretettel használnak a vendégeink. Ezeket szintén térítés nélkül vehetik igénybe.

Ahhoz, hogy igazán kipihenhessék magukat vendégeink, kialakítottunk egy „relax-zónát”, ahol Carbon szauna (benne használható WIFI), és masszázsfotel áll rendelkezésre.

Berendezkedtünk a hosszú távú  itt tartózkodásra is. A panzió mellett létrehoztunk egy meghitt, eldugott kis kertet, ami tökéletes grillezési lehetőséget kínál használói számára. Itt a kerti bútorok és napernyőkön kívül egy modern grillsütő is rendelkezésre áll, a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

Azoknak a kedves vendégeinknek, akik igénylik, a mosodánk is használható.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.